top of page

Развијајмо Српску заједно!

 www.SRPSKA.club

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey LinkedIn Icon
О СРПСКА.КЛУБ ПРОЈЕКТУ:
FAQ

   СРПСКА.КЛУБ је пројекат инициран од стране Представништва Републике Српске у Бриселу. Циљ пројекта је мапирање и идентификација људских потенцијала Републике Српске у иностранству, кроз форму добровољне регистрације. Овај пројекат је настао из увјерења да људски потенцијали Републике Српске у иностранству значајно могу допринијети развоју и промоцији земље. 

 

   Пројекат СРПСКА.КЛУБ настоји заинтересовати и укључити не само људе који имају директо поријекло из Републике Српске са боравком у иностранству, већ и иностране држављање који желе бити дио наше заједнице и који желе допринијети Српској без обзира на своју националну, вјерску или било коју другу припадност. Овим пројектом желимо идентификовати знања, вјештине, интересовања, потребе и проблеме како бисмо унапредили сарадњу и разумјивање у изазовима пред нама.

 

  Најважнији циљ овог пројекта је унапређење дијалога и креирање заједничких инициатива као допринос даљем равитку Српске и њеног друштва, што треба представљати главни мотив за све оне који су вољни придружити се овом пројекту. Људски потенцијал Републике Српске у иностранству је значајан и овим пројектом треба бити препознат и ангажован. У глобализованом свијету у којем живимо, овај пројекат може послужити бољем разумијевању и унапређењу имиџа Републике Српске у свјету, може представњати допринос привредним активностима, креирању нових радних мјеста, подстицају конкурентности, производњи и иновацијама. 

 

    Више информација о пројекту можете пронаћи у одељку најчешће постављених питања (FAQ). 

 

     Развијајмо Српску заједно!

    Добро дошли!

bottom of page